BEUNINGEN, 14 april 2013 – In het weekend waren er weer verschillende korfbalwedstrijden.

Iedereen moest spelen, van groot tot klein.

En hoewel er goed gespeeld werd en veel strijd en mooie acties was er maar 1 team dat de punten in Beuningen hield, namelijk de pupillen E.

Pupillen E
De nieuwe samenstelling van de pupillen E werkte erg goed. Toch was het een wedstrijd met gemiste kansen, vooral aan de zijde van NAS.
NAS was duidelijk beter dan SDDL maar maakte de kansen niet af.
Voor de rust wist Kristy te scoren met een doorloopbal en ook na de rust was het Kristy die scoorde, een verdiende overwinning maar veel te weinig doelpunten.

Aspiranten C
De aspiranten C speelden op eigen veld tegen SDDL.
Altijd een wedstrijd die gelijk opgaat. Ook vandaag en zeker in de eerste helft.
Het is helaas niet het veldseizoen van de aspiranten C. De kansen, die ze krijgen, worden niet benut. Er is heel veel pech met de bal, die maar niet door de korf wil vallen.
De aanvallen werden mooi opgezet en de verdediging hield goed stand tot ver in de eerste helft. SDDL creëerde een paar kansen en zo stonden ze met de rust met 2-0 voor.
De bedoeling was om na de rust terug te komen, maar de aanval liep niet goed genoeg.
Het lukte niet, het tempo was te laag. SDDL kwam zo nog op 4-0.
Bij NAS bleven de kansen gemist worden. Helaas nog altijd geen punt in deze competitie.

Aspiranten B

De aspiranten B speelden in Bergharen tegen de koploper Fortuna.
Voor de rust was het een wedstrijd zonder doelpunten. Gelukkig ging het scoren na de rust beter.
NAS was af en toe er niet helemaal bij en daar profiteerde Fortuna van.
Fortuna wint met 5-3.

Junioren
De junioren speelden in Balgoy.
Een hele mooie wedstrijd voor het publiek met maar liefst 21 doelpunten. Balgoy kwam telkens op een voorsprong maar NAS was taai en gaf niet op, zo was het 5 minuten voor het einde nog een verschil van 3 doeplunten bij een stand van 11-8. Maar NAS vocht terug en kon de achterstand verkleinen naar 11-10.
Helaas verloren, hard gewerkt en eigenlijk wel een puntje verdiend.

Senioren
De senioren speelden zondag tegen Emos uit Schaijk.
NAS keek de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan, en als de stand gelijk was, maakte Emos weer een doelpunt.
NAS heeft hard gewerkt maar het zat niet echt mee. Een verlies met 5-8 geeft de tegenstander te veel en NAS te weinig.