BEUNINGEN, 14 april 2013 – De Boys van de C4 moesten vandaag thuis aantreden tegen Union C3.

Union C3 staat laatste in de competitie met nul punten.

Een overwinning zou mogelijk moeten zijn en zo geschiedde.
De Boys wonnen overtuigend met 8-1 en werkten het doelsaldo flink bij.

Eerste helft
De Boys begonnen goed aan de wedstrijd en al in de 6e minuut werd gescoord na een fraaie dieptepass. De Boys hielden Union continu onder druk.
Na 20 minuten spelen werd de bal op het middenveld veroverd, werd de bal diep gespeeld en netjes afgewerkt: 2-0. Bij een volgende actie werd de keeper omspeeld: 3-0. Niet veel later werdt de 4-0 door de aanvoerden gescoord.
Het slotakkoord van de eerste helft wordt op slag van rust gezet: 5-0.

Tweede helft
Na de rust wordt wegens vastgehouden terecht een penalty toegekend: 6-0.
Na 10 minuten spelen scoort de aanvoerder de 7-0.
De Boys nemen hierna wat gas terug en er sluipt wat onzorgvuldigheid in het team, waardoor er zelfs een tegendoelpunt valt: 7-1.
Hierna pakken de Boys de draad toch weer op. Een schot wordt gekeerd en het vervolgschot ook, doch de rebound wordt  binnengetikt: 8-1.

De Boys boekten vandaag een ruime en verdiende overwinning op Union en werkten en passant het doelsaldo flink bij.

Volgende week breekt een hele drukke week aan met maar liefst 3 zware wedstrijden:

– zaterdag: 13.00 uur thuis tegen Bemmel C3,
– maandag 22 april: 18.30 uur halve finale KNVB beker thuis tegen SCP C1D,
– vrijdag 26 april: de uitwedstrijd tegen DIO C3.

De Boys kunnen de steun van supporters tijdens deze wedstrijden goed gebruiken, dus kom hen aanmoedigen en ondersteunen!