Beuningse Boys verliest van koploper Rood Wit.

BEUNINGEN, 14 april 2013 – Nadat vorige week nog met ruime cijfers gewonnen werd van DVOL moesten de Beuningse Boys zondag afreizen naar Groesbeek om tegen lijstaanvoerder Rood Wit te gaan spelen.

Het beloofde op voorhand een moeilijke pot te worden omdat Tim Kluijtmans geblesseerd en Glenn Muller geschorst was.

Eerste helft
Beide teams gaan fel van start en een leuke wedstrijd lijkt zich te gaan ontwikkelen.
Dat is dan ook het eerste kwartier het geval. Vanaf dat moment is het de scheidsrechter die een grote stempel op de wedstrijd zou gaan drukken.
Na 18 minuten spelen geeft hij Rood Wit een vrije trap cadeau.
Dankbaar wordt dit presentje uitgepakt want de vrije trap wordt binnen geschoten.
Boys trainer Perlee is het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter en de leidsman houdt de trainer dan ook de rode kaart voor. Hij moet dus de rest van de wedstrijd vanachter de afrastering toekijken.

Rood Wit wordt sterker en Beuningen kan min of meer alleen maar tegenhouden.

Het is dan ook te danken aan de klasse van keeper Tim van Lierop dat het bij rust 1-0 is.

Tweede helft
In de 2e helft zien we hetzelfde spelbeeld al is het nu Beuningse Boys dat aanvallend wat meer in weet te brengen. Tot echte grote kansen leidt het niet.
Rood Wit loert vooral op de counter en komt er af en toe gevaarlijk door maar telkens ligt Boys keeper Tim van Lierop in de weg.

Halverwege de 2e helft moet Beuningse Boys verder met 10 man als A junior Roy van Ewijk met een rode kaart moet vertrekken als hij commentaar levert op de scheidsrechter nadat hij een elleboog gekregen heeft.
Eenmaal buiten de lijnen wil hij zich laten verzorgen. Dit staat de scheidsrechter niet toe wat weer tot ergernis leidt in de Beuningse dug-out.
De scheidsrechter staakt hierop de wedstrijd voor 10 minuten.
Na de extra onderbreking is Rood Wit nog 2 maal dicht bij een doelpunt maar gescoord wordt er niet meer.

Zo verliest Beuningse Boys dus in een rare wedstrijd van koploper Rood Wit.

Zondag 28 april is de volgende wedstrijd voor Beuningse Boys.