Familie Dorussen bij wielerwedsrtijd in Kessel

BEUNINGEN, 16 april 2013

BEUNINGEN, 16 april 2013

De drie kinderen van wielerfamilie Dorussen uit Beuningen namen afgelopen zondag deel aan de wielerwedstrijd in het Limburgse Kessel.

 

Johan had een goede start en er ontstond al direct een kop groep van 5 renners die onderling de ereprijzen op de streep gingen verdelen. Johan kwam in de sprint net iets te kort en werd knap tweede. Hij verdiende een beker en een bos bloemen en mocht een ereronde in een cabriolet rijden.

Johan op weg naar de 2e plaats

Lisa had een goede start maar op het bochtige parcours kwam ook zij net iets te kort om met de kopgroep mee te kunnen. Na twee rondes sprong ze uit het achtervolgende peloton weg en ging alleen op jacht naar de kopgroep. Ze eindigde op een welverdiende 10e plaats en had hiermee een mooie beker verdiend.

lisa komt als 10e over de finish
’s Middags was Berko aan de beurt, ook hij had een geweldige start maar kon na twee rondes de ontstane kopgroep niet meer volgen en kwam in het peloton terecht. Hier deed hij het nodige kopwerk en won op het laatst de sprint van het peloton en werd beloond met een 10e plaats en dus ook een mooie beker.

Berko op weg naar de 10e plaats