Spannende finales schoolvoetbal in Weurt

GEMEENTE, 20 april 2013

Vrijdag avond werden de halve finales en de finales van het jaarlijkse schoolvoetbal gespeeld, zoals altijd vond deze plaats in Weurt.

Kanshebbers bij de meisjes waren De Hoeven 4, De Kameleon 2, De Ruyterschool 1 en De Wegwijzer 1. Bij de jongens waren dit De Hoeven 2, De Hoeven 3, De Ruiterschool 1 en De Wegwijzer 1.

De halve finales bij de meisjes wezen uit dat De Ruyterschool 1 en De Hoeven 4 moesten spelen om de 3e of 4e plaats en dat De Wegwijzer 1 en De Kameleon 2 moesten strijden om het kampioenschap.

Kampioen bij de meisjes na penaltys

De wedstrijd om de 3e en 4e plaats eindigde in een 2-0 winst voor De Ruyterschool 1, De Hoeven 4 is helaas 4e geworden dit jaar. Bij de finale was het iets spannender, na de reguliere speeltijd was het nog steeds 1-1, er werden penalty’s genomen. Na veel spanning onder luid gejuich van het publiek wist De Wegwijzer 1 toch meer te raken tijdens de penaltyreeks, zij zijn bij de meisjes kampioen geworden van het schoolvoetbal toernooi 2013!

Halve finale en finale jongens
Bij de jongens moesten De Wegwijzer 1 en De Hoeven 3 na de halve finales spelen om de 3e of 4e plaats, deze wedstrijd eindigde met een uitslag van 0-1 voor De Hoeven 3. De finale wedstrijd op veld 1 werden om half 8 gespeeld en tegen 8 uur was bekend wie de winnaars waren bij de jongens. Na een spannende en soms wat fysieke wedstrijd heeft De Hoeven 2 gewonnen met 1-2 van De Ruyterschool 1.

De Hoeven is wederom kampioen in een regionaal sporttoernooi, zij vielen in januari ook op het Challenge schoolbasketbaltoernooi in de prijzen.

Beide kampioensteams van harte gefeliciteerd en op naar de volgende editie!