Wisselende resultaten NAS

BEUNINGEN,22 april 2013 –  Hier volgen de resulaten van de gespeelde wedstrijden van s.v. NAS.

De oudere jeugd, recreanten en senioren, wonnen hun wedstrijden en ook voor de pupillen E was er winst.

Recreanten 1
De recreanten 1 wonnen hun wedstrijd met 5-3 tegen Quick up. Een leuke en sportieve wedstrijd.
Deze dames staan fier bovenaan en gaan voor het kampioenschap.

Recreanten 2
De recreanten 2 wonnen hun eerste wedstrijd van het buiten seizoen met 8-2.
NAS was een maatje te groot voor ZKV uit Zeeland.
De doelpunten werden gescoord door Sabine (2x), Diana (3x) en Anita (3x).

Welpen
Zaterdag speelden de welpen tegen De Horst uit Groesbeek en verloren met 0-6.
In de eerste helft was de stand al 0-5.
De tweede helft speelden de welpen duidelijk beter.

Pupillen E
De pupillen E speelden in Milsbeek tegen SPES.
Nas speelden de eerste helft goed samen, waardoor er mooie kansen kwamen.
Door twee doorloopballen van Lotte en Kirsty kwamen de pupillen op een 0-2 voorsprong. Daarna werden er veel kansen gemist. Spes maakte zelfs de 1-2.
Maar Lisa en Sanne scoorden voor de rust nog met een doorloopbal en zo was de ruststand en tevens de eindstand 1-4.

Aspiranten C
De aspiranten C speelden ook in Milsbeek tegen SPES.
Zouden zij nu eindelijk het eerste verdiende punt mee naar huis nemen?

NAS begon goed aan de wedstrijd. Zij creerden in de aanval goede kansen en gaven in de verdediging geen kans weg. Gaia opende de score met een mooie afdraaibal en Danique scoorde even later met een doorloopbal, stand 2-0. Zou het dan toch gaan lukken?
Meteen na de vakwissel kwam SPES terug tot 2-1. Met deze stand werd vol vertrouwen de rust in gegaan.

Na de rust scoorde SPES snel de gelijkmaker. De aanvalsters van NAS gingen vervolgens voortvarend aan de slag. Zij kregen heel veel kansen, maar hadden veel pech met zowel de afstandschoten als met de doorloopballen. De bal wilde er echt niet meer in.
Zo kabbelde de wedstrijd door en ook SPES kreeg een aantal kansen, maar veel minder dan NAS.
Tot 10 minuten voor tijd stond het 2-2.
Gelijkspel zou prima zijn, Nas had zeker een punt verdiend.
Maar zoals vaker gebeurde het ook nu weer.
Een speelster van SPES schoot van afstand raak. NAS bleef het nog wel proberen, maar niets lukte meer. SPES scoorde vervolgens nog een keer en zo verloor NAS toch weer met 4-2. Conclusie: Jammer, goed gespeeld, veel pech.

Aspiranten B
De aspiranten B speelden thuis tegen TOG.
De eerste helft werd goed en snel door NAS gespeeld. Er waren mooie aanvallen. NAS kwam op een verdiende 3-1 voorsprong.
Net voor de rust scoorde TOG en werd de stand 3-2 en daar kreeg TOG vleugels van.

In de tweede helft maakte de verdediging van NAS onnodige fouten, waardoor TOG drie strafworpen op rij kreeg. Daarvan werden er twee benut.
De koppies gingen hangen en NAS kwam niet meer in het goede spel van voor de rust.
Dat was jammer en er werd onnodig verloren met 3-6.

Senioren
Zondag speelden NAS 1 in Nistelrode tegen Prinses Irene.
NAS speelde in de eerste helft goed en snel korfbal met mooie acties, had de verdediging goed staan en ging de rust in met een 0-3 voorspong.

Ook de eerste aanval na de rust was meteen raak en zo werd het 0-4.
Maar Prinses Irene was niet van plan om zomaar de wedstrijd op te geven en bleef druk zetten op de verdediging. Mede door persoonlijke fouten in de verdediging kwamen zij terug tot 4-4. Op die manier werd het nog spannend.
Telkens wanneer NAS scoorde was het Prinses Irene, dat tegen scoorde.
Zo liep de wedstrijd naar de laatste minuten. Bij de stand van 6-6 kreeg NAS de bal voor een van de laatste aanvallen en daar werd meteen uit gescoord 6-7.

Gelukkigvoor het teamvan NAS was de tijd te kort voor Prinses Irene om gelijk te maken en dus gingen de punten mee naar Beuningen.