Beuningse Boys C4 speelt gelijk tegen Bemmel C3

BEUNINGEN,23 april 2013 – Afgelopen zaterdag moesten de Boys C4 thuis op het hoofdveld aantreden tegen Bemmel C3.

Het leuke en sportieve duel eindigde in 2-2.

De eerste helft
De Boys beginnen de wedstrijd direct goed. Er wordt goed druk gezet en zo speelt het duel zich gedurende grote fases in de wedstrijd rond het ruime middenveld af. Ondanks de fysieke tegenstand van de tegenstander ontstaan ook de eerste kansen. De goede Bemmelse keepster stopt een schot en de afvallende bal gaat helaas naast.
Ook Bemmel krijgt een goede kans, maar het schot is te zwak om de Beuningse goalie te verslaan. Met nog 2 minuten te spelen in de eerste helft wordt dan toch de solide verdediging van Bemmel verslagen. De bal wordt op links rond de 16-meter veroverd en prima binnen geschoten: 1-0.

De tweede helft
Na de rust vertoont de wedstrijd hetzelfde spelbeeld. De Boys hebben het overwicht en krijggen de betere kansen, maar Bemmel geeft zich niet gewonnen en probeert door de zeer sterk spelende Beuningse defensie te breken.

In de 13e minuut lukt het Bemmel toch om te scoren.
Een zwak halfhoog schot van een Bemmel speler vanaf rechts glipt door de handen van de Beuningse doelverdediger heen in het doel: 1-1.
Bemmel gaat er weer in geloven, maar in de 25e minuut is breekt Beuningen opnieuw door op links en rondt prima af: 2-1.
Met nog 2 minuten te spelen krijgt Bemmel een corner. De bal draait in en komt voor de voeten van een Bemmel speler, die vervolgens de bal binnenschuift: 2-2.

De Boys verdienden deze wedstrijd tegen deze solide en fysieke tegenstander meer dan slechts een gelijkspel.