BEUNINGEN, 28 april 2013 – Woensdag was er bij SV NAS de spelinstuif en in het kader van de nationale sportweek mocht elk jeugdlid een vriendinnetje of vriendje meenemen.

Voor de ouderen van 7 tot 10 waren er 9 korfbalspelletjes, die per groep gedaan kon worden.

Het was een gezellige, drukke middag, zo’n 70 kinderen waren op het korfbalfestijn afgekomen en hebben lekker in het zonnetje gesport.

De competitie ging deze week ook gewoon door.

Junioren
De junioren speelden 2 wedstrijden.
Op maandag tegen Playing Girls. Dat was een hele goede wedstrijd van NAS. Er waren mooie aanvallen, er was snel spel en er werd veel gevarieerd.
De 1e helft kon Playing Girls nog bijblijven maar daarna liep NAS langzaam maar zeker weg tot een eindstand van 13-7, de doelpunten werden gemaakt door Lisan (4x), Laure (2x), Ruth, Robin, Michelle (2x), Merel en Evelien (2x).

Op donderdag speelden de junioren tegen Odio, altijd een moeilijke tegenstander.
Met de rust keek NAS al tegen een 4-12 achterstand aan.
De 2e heflt ging meer gelijk op en NAS wist nog 5 keer te scoren en Odio 4 keer.
Eindstand 9-16, de 9 punten werden gescoord door Merel, Iris (2x), Robin (2x), Sophie, Laure en Ruth (2x).

Pupillen E
Zaterdag speelden de pupillen E tegen Odio.
Het was een spannende wedstrijd met veel kansen voor zowel NAS als Odio.
De enige doelpunten werden gescoord voor de rust. De eindstand was 1-1, voor NAS scoorde Kristy met een afstandschot.

Pupillen D
De pupillen D speelden tegen Quick up, hier ook een gelijkopgaande wedstrijd.
Beide teams hadden kansen om te scoren maar het duurde even voor het 1e doelpunt viel. NAS wint met 5-4.

Aspiranten C
De aspiranten C speelden tegen Odio.
NAS was de betere partij maar de bal wilde niet in de korf.
De weinige keren dat Odio de bal in de aanval had, benutten zij de kansen wel en werd het 0-3.