WVW 1 kampioen

WEURT, 5 mei 2013

Zondag 28 april 2013 kon WVW bij een gelijkspel al kampioen zijn in de 5e klasse.

Met nog drie wedstrijden voor de boeg had tegenstander DSZ ook nog kansen op rechtstreekse promotie of recht op nacompetitie. Kortom, genoeg ingrediënten aanwezig voor een spannende wedstrijd die laatste zondag van april.

WVW begon sterk aan de wedstrijd. In het eerste kwartier waren er volop kansen tot scoren, echter DSZ doelman Heyes was een sta-in-de-weg. Een kopbal van Glenn Angenent verdween rakelings naast het doel. DSZ kreeg in het eerste kwartier ook een goede mogelijkheid. Van dichtbij schoot de DSZ spits hoog over het doel van Jarno Nikkels. WVW was de betere ploeg, maar de DSZ doelman verkeerde in een bloedvorm.

Daar waar WVW de eerste helft al afstand had moeten nemen van de tegenstander, bleef het tot de rust 0 – 0. Na de thee kwamen er weer genoeg kansen maar pas na 75 minuten spelen kreeg WVW loon naar werken.

Glenn Angenent was het die als laatste zijn voet tegen de bal plaatste en zes minuten later stond nummer twee op het scorebord. De schuiver van Jordy Althof verdween onhoudbaar voor de doelman in de hoek.

Met een 2 – 0 overwinning barstte het feest los voor de Weurtenaren!!

Bron: wvwweurt.nl