Boys B1 pakken 3de periode titel tegen Voorwaarts

BEUNINGEN, 6 mei 2013 – Beuningse Boys B1 konden afgelopen zaterdag de 3de periodetitel pakken, waardoor ze meedoen voor promotie naar de 3de divisie.

Voorwaarts uit Twello kam op bezoek en al binnen 10 minuten stonden de Rood Witten met 2-0 voor, de eerste goal met wat hulp van de doelman van Voorwaarts, maar de 2de was een hele fraaie van de Boys zelf.

Dat leek een makkelijke ochtend te worden, alleen dacht Voorwaarts er anders over en scoorde in de eerste helft 2 keer tegen waarna men met 2-2 de rust inging.

Na de rust gingen de Boys door en al vrij snel stond het 4-2 en Voorwaarts had niet zoveel meer in te brengen. Nog een klein plaagstootje bracht de stand naar 4-3, maar hierna stoomde Beuningen door en werd het uiteindelijk 8-3.

Een keurige overwinning, waardoor ze nu verder mogen in de nacompetitie en een gooi kunnen doen naar promotie in de 3de divisie.

Bron: Photop.nl