MHCB Heren 1 blijven winnen

BEUNINGEN, 6 mei 2013 – Prachtig weer en veel publiek zorgden weer voor een mooie hockey zondag bij MHCB.

Heren 1 moest tegen AMHC Upward en bij winst is er nog een klein kansje op promotiewedstrijden.

De eerste helft ging gelijk op en beide teams scoorde over en weer en gingen rusten met een 2-2 stand.

De tweede helft deed MHCB er een schepje bovenop en scoorde de het ene mooie doelpunt na het nadere. Sportman van het jaar Bram Vennemars scoorde er lustig op los en met 4 doelpunten behaalde hij zijn 50ste doelpunt voor dit seizoen en dingt hij nog steeds mee voor topscoorder in zijn klasse.

AMHC Upward probeerde het nog wel, maar MHCB kwam niet meer in de problemen.

Eindstand 6-4 voor Beuningen en o.a. doordat de andere teams in de poule wat puntjes laten liggen, staat de deur nog op een klein kiertje open voor eventuele promotie wedstrijden. Wordt vervolgd.

Bron: Photop.nl