WVW in Kampioens-en Jubileumstemming

Foto:

WEURT, 6 mei 2013

WEURT, 6 mei 2013

Voetbalclub WVW (Wie Volhoud Wint) uit Weurt gaat dit jaar zijn naam meer dan eer aandoen.

In de eerste plaats is het 1e elftal van WVW zondag 28 april jongstleden kampioen van de 5e klasse afdeling E geworden. Hierdoor mag het 1e elftal van WVW volgend seizoen dan ook uitkomen in de 4e klasse van de KNVB.

Bovendien is het dit jaar precies 90 jaar geleden dat voetbalclub WVW werd opgericht. Dit alles bij elkaar is dan ook voor WVW aanleiding om in het Pinksterweekeinde van 17, 18 en 19 mei aanstaande een groots jubileumfeest te houden op sportpark ‘De Kamp’ aan de Wethouder Broekmanstraat 33 te Weurt.

Vrijdagavond 17 mei 2013
Om 19.00 uur wordt het jubileumweekend ‘afgetrapt’ met een wedstrijd tussen een team van oud Feyenoord/NEC spelers en het 1 elftal van WVW. Voetbalcoryfeeën als John de Wolf, Mike Obiku, Chris Gyan, Arno Arts, Jack de Gier en Ronnie de Groot zullen o.a. hierbij hun opwachting maken.

Iedereen die dit spektakel wil bijwonen wordt hierbij van harte uitgenodigd. Het sportpark is open vanaf 18.00 uur en de entreeprijzen bedragen € 2,50 (personen tot 18 jaar) en € 5,00 (personen vanaf 18 jaar).

Zaterdagavond 18 mei 2013
Van 19.00 uur tot 20.00 uur een receptie in het clubhuis van WVW, waarbij de gelegenheid wordt geboden om aan spelers, trainer/begeleiders en het bestuur van WVW de felicitaties over te brengen met het behaalde kampioenschap.

Daarnaast worden er op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei allerlei activiteiten voor de leden van WVW georganiseerd. Hierbij zijn kosten noch moeite gespaard om het feestweekend tot een geweldig festijn te maken.


De jubileumcommissie
Website: www.wvwweurt.nl