29 mei start de Beginnerscursus Hardlopen

Foto:

BEUNINGEN, 7  mei 2013

BEUNINGEN, 7  mei 2013

De zomer komt eraan en op 15 september vindt de RunBeuningenRun plaats. Goede redenen om nù te starten met een beginnerscursus hardlopen met als doel deel te nemen aan de RunBeuningenRun.

Woensdag 29 mei a.s. om 19.00 uur start de Hardloopvereniging Beuningen met deze cursus Hardlopen. De trainingen starten bij de Tennis Vereniging Ewijk, Blakenplak 53 in Ewijk. Dit is sinds dit jaar het nieuwe onderkomen van de Hardloopvereniging en vormt een prachtige uitvalsbasis voor alle trainingen.

Hardlopen is dé ideale manier om te werken aan een betere conditie en een optimale gezondheid. Het is voor iedereen mogelijk om aan een looptraining deel te nemen. Bij Hardloopvereniging Beuningen wordt veel aandacht besteed aan loopscholing en techniek, maar ook de gezelligheid is minstens zo belangrijk. Woensdag 29 mei om 19.00 uur start de beginnerscursus van 2 x 7 weken en daarna loopt de begeleiding nog door tot aan de RunBeuningenRun op 15 september. In totaal kan iedereen dus 17 weken onder leiding van gekwalificeerde trainers leren hardlopen van 0 naar 30 minuten. Ook jeugdige lopers zijn van harte welkom.

Aanmelden voor de beginnerscursus kan via hardloopverenigingbeuningen.nl onder het kopje ‘aanmelden’. Nadere informatie over de hardloopvereniging is ook op deze site te vinden. Specifieke vragen kunnen ook gemaild worden naar [email protected].