Bayer Leverkusen wint Global Cup bij Beuningse Boys

BEUNINGEN – Hemelvaart was weer de dag voor het jaarlijkse Global Cup D junioren toernooi bij de Beuningse Boys. 16 teams streden om de cup, waaronder o.a AZ, Sparta, Club Brugge, Fc Schalke ’04, Borussia Dortmund, ADO Den Haag, FC Twente en ook de Beuningnse Boys zelf.Een mooie zonnige dag met veel toeschouwers, zagen de nieuwe talenten van rond de 12 jaar oud, strijden om de fel begeerde Global Cup. Een spannende finale tussen Borussia Dortmund en Bayer Leverkussen eindigde in 2-2 en ook na verlenging bleef het gelijk, dus kwamen er penalties.Hierin bleek Bayer Leverkusen de sterkste te zijn, waardoor de Global Cup voor 1 jaar naar Duitsland verhuist.Bron: Photop.nl

BEUNINGEN – Hemelvaart was weer de dag voor het jaarlijkse Global Cup D junioren toernooi bij de Beuningse Boys. 16 teams streden om de cup, waaronder o.a AZ, Sparta, Club Brugge, Fc Schalke ’04, Borussia Dortmund, ADO Den Haag, FC Twente en ook de Beuningnse Boys zelf.

Een mooie zonnige dag met veel toeschouwers, zagen de nieuwe talenten van rond de 12 jaar oud, strijden om de fel begeerde Global Cup. Een spannende finale tussen Borussia Dortmund en Bayer Leverkussen eindigde in 2-2 en ook na verlenging bleef het gelijk, dus kwamen er penalties.

Hierin bleek Bayer Leverkusen de sterkste te zijn, waardoor de Global Cup voor 1 jaar naar Duitsland verhuist.

Bron: Photop.nl