Recreanten 2 nemen punten mee naar Beuningen

BEUNINGEN – De recreanten 2 van NAS speelden afgelopen week tegen Quick up in St Agatha. In een spannende wedstrijd kwam NAS met 2-0 voor maar Quick up kwam terug en tot 1 minuut voor tijd was het 3-3.Met een benutte strafworp in de laatste minuut gingen de punten toch mee naar Beuningen 3-4. Doelpunten werden gescoord door Monique, Antoinette, Petra en Anita.

BEUNINGEN – De recreanten 2 van NAS speelden afgelopen week tegen Quick up in St Agatha. In een spannende wedstrijd kwam NAS met 2-0 voor maar Quick up kwam terug en tot 1 minuut voor tijd was het 3-3.

Met een benutte strafworp in de laatste minuut gingen de punten toch mee naar Beuningen 3-4. Doelpunten werden gescoord door Monique, Antoinette, Petra en Anita.

De junioren speelden thuis tegen de koploper Klimop. Werden de junioren in de herfst en de zaal nog flink weggespeeld zo niet in deze mooie wedstrijd. Met veel kansen voor beide teams was Klimop beter in de afronding en wonnen zij dan ook met 5-11. Toch is NAS erg gegroeid en werden de doelpunten gescoord door Iris, Lisan, Merle, Robin en Tamara.

De aspiranten B speelden hun wedstrijd tegen Spes. Een wedstrijd met 2 verschillende helften, in de 1e helft was NAS net te laat met alles en liet over zich heen lopen en keek zo tegen en 0-5 ruststand aan. In de 2e helft waren alle ballen in de NAS aanval maar dan moet het ook meezitten en de bal wilde er gewoon niet in. De verdediging stond goed en SPES kon niet meer scoren. Helaas scoorde NAS maar 1 keer en ging de wedstrijd verloren met 1-5. Nienke scoorde het enige NAS doelpunt.

De welpen speelden in Groesbeek tegen De Horst, een wedstrijd met veel doelpunten. Helaas wist De Horst iets vaker te scoren en verliezen de welpen met 8-6, Larissa scoort er 5 en Anouk 1.

De andere uitslagen Asp C tegen Diosa 1-1 en Pup D tegen Kliop 2-1.