Na Dames 1 nu ook MC1 kampioen

BEUNINGEN – Zaterdag 18 mei zijn de meiden van de Beuningse boys MC1 kampioen geworden. De uitwedstrijd tegen woezik hebben ze met 8-1 gewonnen. Na de overwinning zijn ze, weer terug bij de velden van de Beuningse boys, warm en luid ontvangen.Een boog van roze en witte ballonnen stond voor de dames opgesteld. Binnen kregen ze een medaille uitgereikt en daarna konden ze gelijk weer naar buiten, omdat daar een mooie ouwe Engelse dubbeldekker klaar stond.Na een rit door Beuningen is iedereen terug gegaan naar de kantine van de Beuningse boys waar het feest nog verder werd gevierd.

BEUNINGEN – Zaterdag 18 mei zijn de meiden van de Beuningse boys MC1 kampioen geworden. De uitwedstrijd tegen woezik hebben ze met 8-1 gewonnen. Na de overwinning zijn ze, weer terug bij de velden van de Beuningse boys, warm en luid ontvangen.

Een boog van roze en witte ballonnen stond voor de dames opgesteld. Binnen kregen ze een medaille uitgereikt en daarna konden ze gelijk weer naar buiten, omdat daar een mooie ouwe Engelse dubbeldekker klaar stond.

Na een rit door Beuningen is iedereen terug gegaan naar de kantine van de Beuningse boys waar het feest nog verder werd gevierd.

Tekst/foto’s: Danny van Dinther