WVW Weurt knalt

Het pinksterweekend 2013 is voor Weurt onvergetelijk geworden. WVW heeft het 90-jarig jubileumfeest op professionele wijze vorm gegeven. Aan alles is gedacht. Het feest is goed bezocht en het weer was op momenten zelfs uitstekend.Monique Magdalijns (jeugdvoorzitter) : “Een jaar geleden zijn we met de voorbereidingen begonnen en natuurlijk zien wij dingen die beter hadden gekund, maar dat heb je altijd. Vele Weurtse handen hebben dit gerealiseerd en laten slagen. Helaas hebben we de Highland Games door gebrek aan belangstelling moeten afgelasten. Maar overall zijn we tevreden.”Het feestprogramma begon met op de vrijdagavond een openingswedstrijd van WVW1 tegen een combinatie van oud Feyenoord/NEC. De zaterdag zat vol met activiteiten, waaronder kofferbakschieten een ouder/kind toernooi en een knallend discofeest in de avond. Op zondag stond lasergamen, XL games, een zeskamp en een houtenkoptoernooi op het programma. De jeugd blijft die nacht in tentjes slapen en laat in de avond is er een groot kampvuur. De maandag begint met het ontbijt om daarna langzaamaan in te pakken en op te ruimen.

Het pinksterweekend 2013 is voor Weurt onvergetelijk geworden. WVW heeft het 90-jarig jubileumfeest op professionele wijze vorm gegeven. Aan alles is gedacht. Het feest is goed bezocht en het weer was op momenten zelfs uitstekend.

Monique Magdalijns (jeugdvoorzitter) : “Een jaar geleden zijn we met de voorbereidingen begonnen en natuurlijk zien wij dingen die beter hadden gekund, maar dat heb je altijd. Vele Weurtse handen hebben dit gerealiseerd en laten slagen. Helaas hebben we de Highland Games door gebrek aan belangstelling moeten afgelasten. Maar overall zijn we tevreden.”

Het feestprogramma begon met op de vrijdagavond een openingswedstrijd van WVW1 tegen een combinatie van oud Feyenoord/NEC. De zaterdag zat vol met activiteiten, waaronder kofferbakschieten een ouder/kind toernooi en een knallend discofeest in de avond. Op zondag stond lasergamen, XL games, een zeskamp en een houtenkoptoernooi op het programma. De jeugd blijft die nacht in tentjes slapen en laat in de avond is er een groot kampvuur. De maandag begint met het ontbijt om daarna langzaamaan in te pakken en op te ruimen.

Monique instrueert de jongelui

Bankzitters hebben lol

Rik doet mee aan de rek- en strekoefeningen

Tijdens de ouder/kind wedstrijd krijgen ouders dit keer aanwijzingen van de jeugd

De tieners krijgen tactische training van twintigers en dat blijkt een perfecte match

Pap,veter los
Frietje

Disco voor alle leeftijden

Proberen om niet geraakt te worden

zeskamp

Het bijzondere van een houtenkoptoernooi zit in de grootte van het veld en de teams ( 2 x 5 ) en er mag rustig een biertje gedronken worden en de houten kop komt vanzelf

In het Weurtse neemt WVW een allesbepalende positie in en dat is in het Pinksterweekend weer eens duidelijk geworden. WVW bindt.

Foto’s (ook op Facebook) / tekst: Hans Straten