Wedstrijden NAS

BEUNINGEN, 22 mei 2013 – Vorige week woensdag speelden de recreanten hun wedstrijden.
NAS 1NAS 1 speelden in Middelaar tegen Astrantia.Een gelijk opgaande wedstrijd maar NAS neemt de punten mee naar huis en wint met 2-4.

Recreanten 2
Recreanten 2 speelde in Wamel tegen Wako.
NAS
was duidelijk beter, maar de bal moest wel in de korf en daar ontbrak
het de gehele wedstrijd aan. De punten gingen wel mee naar Beuningen
maar het was maar een minimaal verschil 1-3 voor NAS met doelpunten van Astrid , Sandra en Anita.

Zaterdag speelden enkele jeugdteams hun laatste wedstrijden.

Pupillen E
De pupillen E speelden thuis tegen Eendracht, het was een spannende wedstrijd en het ging gelijk op.
Lotte scoorde voor de rust de 1-0 met een afstandschot.

Net voor de rust maakte Eendracht gelijk en ook wist Eendracht na de rust 2 x te scoren en keek NAS tegen een 1-3 achterstand aan. Maar NAS kwam terug en door goed aanvalsspel wisten Kristy en Enna te scoren. Een verdiend gelijkspel.

Aspiranten B
De aspiranten B speelden in Middelaar tegen Astrantia.
NAS
speelde goed en werkte hard maar door te veel persoonlijke fouten werd
al snel tegen een achterstand aangekeken. De aanvallen van NAS waren
goed, maar het ontbrak aan afronding en geluk. De eindstand van 6-1 gaf een vertekend beeld.
NAS had zeker meer verdiend dan die ene treffer van Ylse.

Junioren
Ook de junioren speelden in Middelaar.
Het duurde even voordat NAS in de wedstrijd was.
Met de rust was de stand 7-3 voor Astrantia, maar NAS kwam in de 2e helft sterk terug en kwam zelfs op gelijke hoogte tot 8-8.
Helaas voor NAS had Astrantia een langere adem en scoorde nog 2 maal, wat de eindstand op 10-8 bracht.
De doelpunten van NAS werden gescoord door: Merel, Laura, Lisan (2x), Robin (2x), Ylse en Kim.