Judo Kwai Beuningen pakt groot aantal prijzen

BEUNINGEN – Met eengroot aantal prijzen keerden afgelopen zaterdag de judokas van Judo Kwai Beuningen vanuit Nijmegen naar huis terug. Het Laauwrik toernooi dat dit jaar voor de 30e keer gehouden werd en elk jaar sterker wordt was met bijna 300 deelnemers weer een waar judohappening. Met 17 deelnemers nam judo Kwai ook hieraan deel en naar hoe de uitslag bleek, niet zonder succes.

In de goed bezette poules wisten de judokas flink van zich te doen spreken. Gelijk al in de vroege morgen behaalde Ramon v.d. Sluis de 3e plaats. Hierna stapelden zich de prijzen op met 1e plaatsen voor Sven Smits,  Joost Wouters, Wouter ten Dam en Stijn Kouws en 2e plaatsen voor Bas Temme , Yuri van Beersum,  Candice Lammers.  Demi Helwig en Jordy Govers.

Derde plaatsen werdeen behaald door Wessel Janssen, Brett van Zachten, Jewell Lammers,  Christian Janssen en Youri Govers.

Nils Geurts die in een super zware poule zat werd toch nog 4e en Kelsey v.d. Bos werd door een clubgenoot uitgeschakeld maar behaalde ook netjes de 4e plaats.

website: judokwaibeuningen.nl