DAMES MHCB C1 laat op gang

BEUNINGEN – Op een late zaterdagmiddag werd Nijmegen C2 met 6-3 naar huis gestuurd. Door deze overwinning kan zelfs de tweede plek nog worden bereikt.Het was al laat op zaterdagmiddag toen de MHCB MC1 nog aan de bak moest tegen Nijmegen C2. De eerste 10 minuten kwamen de Beuningse  meiden niet uit de startblokken.
Nijmegen hield ze onder druk en het spel speelde zich af in en rond de cirkel van Beuningen.
Een score voor Nijmegen kon dus ook niet uitblijven. Na minuten gerommel voor de goal viel de 0-1 na een minuut of 8.

Beuningen leek daardoor wakker geschud en eindelijk werd er ook aan Nijmeegse zijde gespeeld. De gelijkmaker viel al  2 minuten later uit een prachtige strafcorner hoog ingeschoten. Toen vrij snel daarna een strafbal werd toegekend, werd het 2-1 en had MHCB de wedstrijd onder controle. Uiteindelijk werd het 6-3 en vierden de meiden het of ze kampioen werden.
Helaas is dat niet het geval, maar de tweede plaats is nog mogelijk.
Tekst/foto’s: Wil Kuijpers