BEUNINGEN – Na vorige
week zondag het kampioenschap te hebben gehaald (ongeslagen!) tegen Unitas 2
met een ruime overwinning van 9-1 was het dit weekeinde weer een belangrijke
wedstrijd. Afgelopen
zondag stond namelijk de regio bekerfinale categorie B Senioren KNVB district Oost op
het programma tegen WVW 2 op het sportpark van Union.Beuningse Boys liet vanaf het begin zien waarom ze naar sportpark “de Kluis” waren gekomen.

Beuningse Boys nam gelijk het heft in handen en zette WVW gelijk onder druk. Het was Jasper Blom die de stand na een half uur spelen op 1-0 bracht voor de Boys.

Even later werd de supersnelle spits Koen Verduijn van Beuningse Boys neergehaald terwijl hij alleen op de keeper afging. Rood voor de WVW speler, maar de toegekende vrije trap leverde niets op.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, een sterk Beuningse Boys die in de 53e minuut uitliep naar 2-0 door Tim Peeters op aangeven van Nick Hovinga.

Danny Kosman scoorde de 3-0 in de 70e minuut wederom op aangeven van Nick Hovinga.

Uiteindelijk was het Ward van de Geer die de eindstand in de 77e minuut met een kopbal op 4-0 bracht na wederom een voorzet van Nick Hovinga.

Uiteindelijk een verdiende overwinning, na het kampioensschap ook de beker voor Beuningse Boys 3.

Hiermee is het 3e elftal het eerste team binnen de Beuningse Boys die de dubbel wisten te halen.

Meer foto’s zijn te zien via bijgevoegde link: dubbel BB3