NAS sluit af met winst op de Horst

De senioren van NAS speelden zondag hun laatste wedstrijd van dit seizoen. De dames speelden in Groesbeek tegen de Horst. Na een felle stijd stapte NAS met een 6-8 winst van het veldNAS kwam flitsend uit de startblokken en binnen 5 minuten was het 0-4 voor NAS.
NAS speelde een heel sterk 1e kwartier, daarna liet het de Horst langzaam terugkomen en was de ruststand 3-6.
De Horst kwam feller uit de rust en NAS kwam op een aantal belangrijke momenten scherpte en felheid te kort. De Horst kwam dichterbij en kon zelfs gelijk maken 6-6.
Maar NAS bleef erin geloven en scoorde op de juiste momenten de doelpunten en stelde de winst veilig zodat de punten mee naar Beuningen gingen. De wedstrijd eindigde in 6-8.