Groots afsluitend toernooi bij NAS

BEUNINGEN – Bij korfbalvereniging NAS uit beuningen zijn de afgelopen week de laatste competitie wedstrijden gespeeld en is afgelopen zondag het jaarlijks 4 tegen 4 toernooi gespeeld.Recreanten 2
De recreanten 2 speelden woensdag tegen koploper Eendracht.
NAS had nog een kleine kans om medekoploper te worden maar dan moest er wel gewonnen worden. Helaas is dat niet gebeurd.
Alle doelpunten vielen al in de1e helft en beide teams kwamen niet meer tot scoren in de 2e helft . Eendracht won met 5-1 en Sabine red voor NAS de eer.

Recreanten 1
De recreanten 1 speelden in Vierlingsbeek tegen DES.
In deze sportieve en leuke wedstrijd was NAS de betere en won met 6-1.
De doelpunten werden gemaakt door Larissa (2x), Muriel, Cindy, Monique en Diana.

Aspiranten C
Zaterdag speelden de aspiranten C hun laatste wedstrijd tegen TOG.
Het was een spannende wedstrijd met veel kansen maar NAS was degene die met de overwinning naar huis ging. Uitslag: 2-1.

Pupillen D
De pupillen D speelden ook tegen TOG.
Er waren vele kansen en NAS kwam op 2-0 door een afstandschot van Kyra en een doorloopbal van Annefleur.
Na de rust scoorde TOG de 2-1. Beide teams kregen veel kansen maar NAS vergrootte de voorsprong naar 3-1 door weer een doelpunt van Kyra.

4 tegen 4 toernooi
Zondag was het jaarlijks 4 tegen 4 toernooi, met 19 teams in 4 poules werd er gestreden voor de overwinning.
In poule A was de winnaar de familie Swartjes met Willy, Jacqueline, Lizan, Bram en Gijs.
In poule B was de winnaar de familie Kruijssen met  Fleur Huib, Merel, Jack en Marjon en Sofie Gradussen.
In poule C was de winnaar de familie Huting met Willy, Larissa, Danique, Kirsty en opa Herman.
In poule D was de winnaar de familie Swartjes met Eric, Miranda, Thomas en Larissa.

Met de kruisfinales kwamen de familie Willy Swartjes en Willy Huting als winnaar uit de bus en deze moesten de finale gaan spelen. De finale was zeer spannend maar de overwinning ging naar de familie Willy Swartjes, zij wonnen met 1-0.