Boys B1 verliezen nipt van IJsselmeervogels

De Beuningse Boys B1 mochten naar Spakenburg, voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen IJsselmeervogels B1.Op het prachtige park van “De Rooie” naast dat van “De Blauwe” traden beiden teams aan op het schitterende hoofdveld.Het ging aardig gelijk op alhoewel “De Rooie” beter voetbal lieten zien.
Het duurde dan ook niet lang of de 1-0 viel halverwege de eerste helft.
De Boys hielden stand en ondanks de harde wind wist Beuningen geen gebruik te maken voor rust.

Na rust scoorde de volgels de 2-0 en dat terwijl de Boys toch beter begonnen te voetballen.
Het duurde niet lang of de rood witten maakt de 2-1 en kregen meer kansen. IJsselmeervogels liet het hier niet bij zitten en vanuit een prachtige vrij trap die de kruising in vloog kon de keeper alleen maar de bal nakijken, 3-1.
Beuningse Boys deden er nog een schepje bovenop en via een flitsende counter kwam de 3-2 op het bord voor IJselmeervogels, wat tevens de eindstand was.

Een mooie middag bij een prachtige club waar menig voetbalclub in Nederland jaloers op is.

Tekst/foto’s: Photop