Nieuw in Beuningen: House of Boxing

Foto:

Beuningen krijgt er een nieuw trainingscentrum bij. Op 1 juli 2013 opent
House of Boxing aan de Hadrianussingel 33a haar deuren voor
particulieren, scholen en bedrijven.In het splinternieuwe trainingscentrum ligt de nadruk op het versterken van de weerbaarheid zowel op het fysieke als het mentale vlak. Ongeacht je leeftijd, ervaring en conditieniveau krijg je een gepaste allround work-out tegen een betaalbare prijs. House of Boxing heeft een uitgebreid aanbod aan groepslessen en net als bij een traditionele Amerikaanse boksschool kun je bij House of Boxing binnen lopen voor een vrije training!

Cardiotraining, Extreme training, Fitboksen voor 50+….
House of Boxing biedt (kick)bokstrainingen voor alle niveaus en leeftijden maar ook bokszaktrainingen; dit is één van de beste allround cardiotrainingen die bestaat. Maar bij House of Boxing is er meer dan alleen (kick)boksen; voor wie zijn of haar grenzen tot het uiterste wil testen hebben wij onze zelf ontworpen extreme trainingen GladiatorX en AmazoneX. Ook  voor specifieke trainingen zoals  Fitsboksen voor vijftigplussers, groepslessen voor alleen vrouwen, personal training en wedstrijdvoorbereidingsprogramma’s kunt u terecht.

Bedrijven en scholen
Naast particulieren heeft House of Boxing ook bedrijven en scholen veel te bieden. Bedrijven hebben veel baat bij sportende werknemers; lager ziekteverzuim, scherpere en effectievere werknemers die stress op een gezonde manier afreageren. De trainers hebben ook veel ervaring met (speciaal) onderwijs en kunnen derhalve een workshop, gymles of sportdag opzetten die uitdagend en gevarieerd is voor iedere leerling. Bij de jeugdgroepen zijn er altijd meerdere trainers aanwezig zodat veiligheid zowel fysiek als emotioneel gegarandeerd wordt. In de basis is respect bij House of Boxing heel belangrijk, respect voor jezelf, respect voor elkaar, respect voor de sport.

House of Boxing, Hadrianussingel 33a, 6642AH Beuningen
Tel: 024-7370335, [email protected], www.houseofboxing.nl