Fotoshoot voor F-jes Beuningse Boys

Johan Cruijff, Wesley Sneijder, Marco van Basten: een kleine opsomming
van de Nederlandse ster voetballers. Zij zijn allemaal ook ooit klein
geweest en begonnen bij een lokale voetbalclub. Wie had toen ooit kunnen
bedenken, dat zij zoveel zouden betekenen voor Nederland?Hoe mooi is het dan ook dan dat een bedrijf als IT Checkpoint gevestigd in Nijmegen, gelooft in de talenten van de Beuningse Boys. De F1 en F2 zijn helemaal in het nieuw gestoken en krijgen zaterdag 17 augustus 2013 een heuse professionele fotoshoot aangeboden door IT Checkpoint. Deze dag zullen de spelertjes echte modellen zijn en worden gefotografeerd door Dennis Uittenbroek.

Speler van de maand

Wat tevens heel erg uniek is, is dat er elke maand door de trainer van de teams een “speler van de maand” wordt gekozen. Deze speler zal vol trots op de website komen te staan van de sponsor en een leuk cadeau krijgen als extra aanmoediging.

Fotoshoot
Ouders en pers zijn van harte welkom deze dag, ze kunnen dan de spelers een keer op een andere manier aanmoedigen. Wie weet kunnen we straks met z’n allen trots zeggen wanneer we naar het WK 2026 kijken, en er jeugdfoto’s worden getoond: “Hé, dat is die van de Beuningse Boys, wij waren daar bij op zaterdag 17 augustus 2013”.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook?
Klik HIER en druk op de “Vind ik leuk” knop.
Liever via Twitter? Volg ons via @beuningennieuws
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _