Tennistoernooi Beuningen Open 2013

Foto:

Aanstaande zaterdag 3 augustus start het jaarlijkse open tennistoernooi ‘Energy 4All Beuningen Open 2013’ bij TC de Linden.Het is een van de grootste kunst- grastoernooien van Gelderland, het unieke aan dit toernooi is dat het voor iedere speler, ongeacht speelsterkte, enorme uitdagingen biedt.

Daarnaast kunnen de spelers en bezoekers elke avond aanschuiven in het unieke Beuningen Open restaurant. Het restaurant wordt volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers met een passie voor lekker eten. Iedere avond staat er weer een heerlijk nieuw menu voor de gasten klaar. Het restaurant is iedere dag vanaf 17.00 uur geopend.

Ook dit jaar steunt de organisatie van Beuningen Open, door middel van het verkopen van loten, de stichting Energy4All. Deze stichting zet zich in voor de financiering van onderzoek naar medicijnen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Met de loten zijn mooie prijzen in de wacht te slepen.

Het programma herbergt veel sportieve elementen voor tennissers maar ook voor niet-tennissers die de sfeer van Beuningen Open als een ontmoetingspunt van gezelligheid ontdekken. Voor extra informatie, programma en sfeerimpressies kunt u terecht op de website www.beuningenopen.nl.

Kom genieten van regionaal toptennis en maak kennis met ons speciaal Beuningen Open Restaurant met dagelijks een verrassend goed en goedkoop menu!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook?
Klik HIER en druk op de “Vind ik leuk” knop.
Liever via Twitter? Volg ons via @beuningennieuws
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _