Hazenkamp start met Free Running For Youngsters

Foto:

De gymsportactiviteiten van De Hazenkamp worden met ingang van 25 augustus a.s. uitgebreid met Free Running for Youngsters, met name voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de basisschool. De lessen worden verzorgd in Turncentrum Nijmegen.Free Running (en het moeilijke Trikx) zijn nieuwe sporten, die erg aanslaan bij de jeugd. Omdat er vooral veel vraag kwam van jongens uit de groepen 7 en 8, start de vereniging op zaterdagmiddag ook met deze beweegactiviteit. 

Wil je Parkour-Freerun-Tricks leren? Een Wallflip, Aerial, Backflip, Kick the Moon?? 
Kom 2 x proefdraaien in de Turnhal in Nijmegen! Je hoeft je niet vooraf aan te melden.  Wekelijks krijg je de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan en de moeilijke dingen onder de knie te krijgen. Hierbij zijn ervaren Free Runners aanwezig die toezicht houden en begeleiding aanbieden. Op de zaterdag start een jongeren Free Runninggroep. Deze speciale trainingsgroep zal de fijne kneepjes van de Free Running meer vanaf de basis gaan opbouwen.

De Free Running4Youngsters Trainingen (vanaf groep 7/8) zijn op zaterdag van 16.30 tot 18.00 uur. Kijk op de website van de vereniging voor tijden voor middelbare scholieren.

De Hazenkamp
Is een vereniging voor breedtesport én voor topsport. Voor alle leeftijden , voor alle niveaus biedt de vereniging een sportief programma met verschillende activiteiten. In september staat de eerste grote activiteit in seizoen 2013-2014  op het programma, het kamp in St.Walrick.

Beuningen
In Beuningen is de vereniging actief in sporthal De Tinnegieter op dinsdag, woensdag en donderdagmiddag. De eerste les na de zomervakantie is dinsdag 27 augustus 2013. Het lesrooster (pdf) is op de website van de Hazenkamp te vinden bij Recreatie > Lesrooster recreatie.

Meer informatie
Wil je een keer meedoen en de lessen uitproberen of wil je meer weten over de contributie en activiteiten, ga dan naar www.hazenkamp.nl.

Je bent van harte welkom!