Ook genoeg van stinkschoenen en stinkende braces?

Foto:

INFOTORIAL – Met de nieuwe Fresh K.O. sprays kun je je schoenen, braces, beschermers etc. weer lekker laten ruiken na elke training. Hoeveel je ook gezweet hebt!Remo Speijers van Speijers Sport in Beuningen weet alles van naar zweet stinkende sportartikelen. Hij heeft jaren op topniveau aan ijshockey gedaan, heeft jaren een eigen sportschool en zit de laatste drie jaar in de Red Bull Crashed Ice team voor Nederland. “Door al het sporten en telkens naar zweet ruikende, nee zeg maar gewoon stinkende sportartikelen mee te sjouwen, kwam ik op het idee dat het ideaal zou zijn als speciaal daarvoor een spray zou zijn”, zegt Remo.

“Ik ben daarom al twee jaar bezig met een andere partij uit de schoonmaakmiddelen branche. Ik wilde het idee van een spray uitgevoerd zien en inmiddels is daar Fresh KO uit gekomen. We zijn het sinds november 2012 in de markt aan het zetten en de eerste resultaten zijn veelbelovend. Ik vind het daarnaast erg leuk dat we een  promotiefilm hiervoor in Beuningen opgenomen hebben. Leuk om te doen en goede PR voor de sportschool.”

Geef bacteriën een Fresh Knock Out

Fresh K.O. ligt inmiddels in zo’n 75 winkels en sportscholen en ruim 150 webshops. Sinds
drie maanden wordt ook de Europese markt benaderd en ook wereldwijd is er al vraag naar. Fresh K.O. is de allereerste spray die voor en na het sporten te gebruiken is en geen resten achterlaat. Het materiaal wordt daardoor niet glibberig waardoor je grip kunt verliezen. Alles wat niet in de wasmachine kan een Fresh Knock Out krijgen door het even te sprayen. Je rekent af met de bacteriën en de spullen krijgen een frisse mint geur

In dit promotiefilmpje dat in Beuningen bij Speijers Sports opgenomen is, zie je hoe hockeyspeler Mitch Bruijsten, Olympisch BMX Racer Raymon van der Biezen  en Red Bull Crased Ice atleet Remo Speijers, ook buiten het trainingsseizoen doortrainen om in vorm te blijven en zo hun doelen te realiseren. De video laat zien dat het geen wonder is dat er gezweet wordt…..

Meer info op www.freshko.nl.
Fresh K.O. is bij Speijers Sports in Beuningen te koop, bij de meeste sportzaken in de regio en via de webshop.

freshko-gloves