Boys B1 winnen eerste oefenwedstrijd

Het seizoen is weer begonnen en de Beuningse Boys B1 mochten voor een vriendschappelijke wedstrijd naar AVW ’66 in Westervoort.Eerste helft
De Rood Witten zaten er meteen bovenop en de eerste 10 minuten hadden er al 3 in kunnen zitten maar met kunst en vliegweek bleef AVW ’66 overeind. AVW ’66 kwam hierdoor weer meer in de wedstrijd en het duurde tot het einde van de eerste helft voordat de Boys de 0 – 1 erin prikten. Beuningen kwam niet meer echt in gevaar gekomen en kon nu met een goed gevoel aan de thee.

Tweede helft
De tweede helft werden er wat andere variaties uitgeprobeerd bij Beuningen en dat pakte niet helemaal goed uit. De verdediging kreeg het daardoor druk
De keeper moest nog een paar keer ingrijpen, maar wist uiteindelijk wel de nul te houden.

Voor iedereen was het weer even wennen maar de eerste voetbalmeters zitten weer in de benen en langzamerhand worden de contouren zichtbaar van het nieuwe elftal.

Bron: Photop.nl