Ook Ewijk 2 start met overwinning

Ewijk 2 begint het nieuwe seizoen met een overwinning op Juliana 2. Het werd 3-2 voor ewijk.Na een slechte start met een achterstand van 0-2, begonnen de mannen onder leiding van nieuwe trainer Henk Sanders beter te voetballen. Zo werd het voor rust nog 1-2.

Door een opzettelijke handsbal in het zestien meter gebied kreeg de aanvoerder van Juliana oor rust nog een rode kaart. De strafschop werd echter gemist. Met een man meer had ewijk de rest van de wedstrijd volledig onder controle.

De doelpuntenmakers waren: Philip Sonke, Wesley Otten en Bart van den Vrande. Volgende week wacht de bekerwedstrijd tegen Kunde.

Fresh K.O., geeft een frisse geur aan alles wat niet in de wasmachine kan. Verkrijgbaar bij Speijers Sports in Beuningen, bij de meeste sportzaken in de regio en via de webshop.