Boys B1 halen uit tegen SCE

Nadat afgelopen woensdag nog met 2-0 van de Treffers werd verloren mochten de Rood Witten nu naar SCE voor de Beker. Beuningen was van het begin af aan sterker en het spel speelde zich dan ook af op de helft van SCE.

Al vrij snel volgde de 0-1 en via een flitsende combinatie vlak daarna de 2-0. Door een klein foutje achterin kwam SCE terug tot 1-2, maar dat mocht de pret niet drukken. De Boys denderde door naar een ruststand van 1-4, met leuk verzorgd voetbal.

Na de rust was eigenlijk een kopie van de eerste helft, met dit verschil dat de keeper van Rood Witten toch nog wel een paar keer moest ingrijpen. Beuningen bleef scoren en met 2 hattricks,  werd de eindstand uiteindelijk 1-7 voor Beuningen.

Zaterdag as begint de competitie en de B1 mag thuis om 10:45 aantreden op de Ooigraaf.

Bron: Photop.nl