NAS jeugd heeft goed weekend

De afgelopen week werkte NAS zijn wedstrijden voornamelijk winnend af. Met name de jeugdteams van NAS presteerden goed. Met drie winstpartijen, een gelijkspel en een verliespartij werd de week positief afgesloten.Recreanten 1
De recreanten 1 speelden woensdag thuis tegen Astrantia.
NAS begon goed aan de wedstrijd, maar na verloop van tijd kwam Astrantia steeds dichterbij en kon zelfs in de slotfase de voorspong pakken en behouden.
De eindstand werd 6-8, voor NAS scoorden Diana (3x), Maaike (2x) en Jacqueline.

Pupillen D1
Zaterdag speelden de pupillen D1 thuis tegen Fortuna.
De 1e helft was Fortuna sterker en ging met een 0-2 voorsprong de rust in.
NAS kwam goed terug en maakte gelijk. Didi scoorde haar 1e NAS doelpunt.
De eindstand bleef 2-2.

Pupillen D2
De pupillen D2 speelden in Ottersum tegen Vios.
De 1e helft ging erg goed, er werd goed samengespeeld, waardoor er mooie kansen ontstonden. Voor rust werd er gescoord door Lisa, Fleur en 3x door Kirsty.
Na de rust was er meer tegenstand van Vios. Lotte maakte nog de 0-6 en Vios kon ook nog een keer scoren 1-6.

Aspiranten C
De aspiranten C speelden ook tegen Fortuna.
NAS was duidelijk de betere en al binnen 2 minuten was er een voorsprong van 2-0.
NAS speelde goed de bal rond en was veel in balbezit.  Er werden vele kansen gecreëerd. Met de rust was de stand 4-1 in het voordeel van NAS.
Na de rust duurde het even voordat er gescoord werd, maar het werd uiteindelijk een vrij simpele, maar mooie overwinning van 6-1.
De doelpunten werden gemaakt door Emma (2x), Anouk, Elise, Danique en Fleur.

Aspiranten B
De aspiranten B speelden tegen SDDL.
In de 1e helft was NAS veel in de aanval en kwamen er veel kansen, maar de bal wilde er niet in.  Nienke wist een mooie aanval af te ronden en maakte de 1-0.
Na de rust  zakte de NAS aanval in en was er veel balverlies, waardoor de verdediging erg onder druk kwam te staan. Maar alle lof voor deze meiden, ze hielden stand en dus bleef het 1-0 en bleven de punten in Beuningen.

Junioren A
De junioren A speelden tegen SVO in Ooij.
SVO is altijd een moeilijke tegenstander gebleken.
NAS was de eerste 20 minuten van de wedstrijd erg slordig. Er was veel balverlies en het team speelde niet geconcentreerd.
Al snel was keek NAS tegen een achterstand aan van 6-0.
Met het verstrijken van de tijd begon NAS harder te werken en wist ook te scoren.
De voorsprong van SVO was echter te groot en werd er met 12-5 verloren.
Voor NAS scoorden Merel (3x), Laure en Lisan.