Boys B1 pakken eerste overwinning

Met ‘dichtgeknepen billen’ het eindsignaal afwachtend heeft B1 van de Beuningse Boys, met 1-2 tegen WSC B1 de wedstrijd nog welverdiend weten te winnen.Nadat vorige week de tegenstander niet op kwam dagen was daarom nu pas de eerste competitiewedstrijd van de Beuningse Boys B1. Spelende in de landelijke divisie, bracht het hun nu helemaal naar Waalwijk, voor een uitwedstrijd tegen WSC B1.

Op een nat veld lag het tempo hoog en Beuningen haalde in de eerste helft toch een rendement van 2 doelpunten uit 2 kansen, als je de penalty niet meetelt die de Boys hadden moeten krijgen toen hun aanvaller gevloerd werd in de 16.

WSC was fel, maar de Rood Witten kwamen in de eerste helft niet meer in gevaar.

De tweede helft bleef Beuningen de betere kansen creëren, alleen wilde nummer 3 er niet in. Één van de voetbalwetten is, als je dan niet scoort, dan doet de tegenpartij dat wel, en zo geschiedde halverwege de tweede helft. De Boys gingen ook nog wisselen, waardoor er uiteindelijk 4 man op andere posities kwamen te spelen wat het spel niet ten goede kwam en WSC rook bloed. Ondanks dat de Boys nog wel een paar 100% kansen kreeg zat iedereen de laatste 5 minuten met dichtgeknepen billen het eindsignaal van de scheids af te wachten.

Eindstand 1-2 voor Beuningen in een verdiende overwinning.

Bron: Photop.nl