Beuningse Boys wint eerste thuiswedstrijd van RKSV Driel.

Afgelopen zondag stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2013-2014 voor De Boys op het programma. Nadat er vorige week nog geflatteerd met 4-0 verloren werd bij DIO’30 was ditmaal RKSV Driel de tegenstander op De Ooijgraaf.Eerste helft
Het eerste kwartier is voor Beuningse Boys.
Na 3 minuten spelen krijgt Beuningse Boys een corner die beland op het hoofd van Patrick van Leeuwe, helaas gaat zijn inzet over het doel.  Hierna is het Driel dat wat aandringt maar behoudens een kopbal die maar rakelings overgaat zijn ze niet gevaarlijk. Vlak voor rust is het Beuningse Boys dat een vrije trap te nemen krijgt. Glenn Muller plaatst de bal in de kruising maar helaas weet de doelman met een puike redding het leer uit de kruising te tikken. Met als gevolg dat beide teams de kleedkamers opzoeken met een 0-0 ruststand.

Tweede helft
Na de rust is het Driel dat de eerste kans krijgt maar keeper Tim van Lierop staat zijn mannetje en houd zijn doel schoon.
Na een uur voetballen komt Beuningse Boys op een 1-0 voorsprong als de van SC Heerenveen terug gekeerde Sam Niland in tweede instantie de bal binnen weet te schieten. Hierna is het Driel dat de achterstand weg probeert te werken, maar zijn het De Boys die de beste mogelijkheden krijgen. Een kopbal van Lars van de Koolwijk en een schot van Sam Niland worden gekeerd.

Zo hersteld Beuningse Boys zich goed na de 4-0 nederlaag van vorige week.
Hopelijk krijgt de zege aankomende zondag een goed vervolg als er gespeeld wordt uit bij SV Orion.

De aftrap op Sportpark Marienbosch is om 14.00 uur.