NAS aspiranten B aan kop

Winst en verlies wisselen elkaar af in de wedstrijden van afgelopen week.Recreanten 2
De recreanten 2 van NAS speelden afgelopen woensdag hun eerste competitiewedstrijd in Zeeland tegen Zkv.
NAS was de gehele wedstrijd  de betere maar kreeg ook een paar doelpunten om de oren. Eindstand 4-8, doelpunten voor NAS werden gemaakt door Anita (2x), Maaike (2x), Sandra, Sabine en Petra.

Zaterdag speelden de jeugdteams.

Pupillen E

De pupillen E speelden in de stromende regen tegen Fortuna’ 74 en verloren met 0-7.

Pupillen D2
De pupillen D2 speelden thuis tegen Oostrum.
Het wilde allemaal niet zo lukken bij NAS en zo werd er verloren met 0-2.

p1100750

Junioren A
De junioren A speelden tegen Odio.
In de eerste helft ging het mooi tegen elkaar op maar in de tweede helft was Odio beter in het afmaken van kansen. NAS verzuimde te scoren en zo liep Odio verder weg en werd het uiteindelijk 2-9. Het was een erg sportieve wedstrijd.

Aspiranten B
De aspiranten B speelden in Kekerdom tegen Klimop.
NAS was duidelijk beter maar ook hier werden veel kansen veel gemist.
Toch waren er mooie aanvallen en prachtige afstandsschoten. De eindstand werd 4-8, de NAS doelpunten werden gescoord door Kim, Michelle, Anouk (2x) en Ylse (3x).
Door deze overwinning staan de aspiranten B aan kop en zijn goed op weg naar het herfstkampioenschap!

NAS 1
Zondag speelde NAS 1 thuis tegen ZSV uit Deurne.
NAS speelde goed en was een maatje te groot voor ZSV.
Er waren mooie acties en aanvallen. Het was een klinkende overwinning van 17-7, de doelpunten gescoord door Lisanne (4x), Debbie (3x), Ylona (3x), Larissa (2x), Suzette (2x), Iris, Lizanne en Mendy.

Zondag spelen de senioren tegen Eendracht in Mook om 12:00 uur.