Nia: fitness dansvorm verhoogt conditie

Foto:

Ook op zoek naar een fitness dansvorm waarbij je met plezier aan je conditie werkt? Al een paar maanden is Nia technique van start in Beuningen. Nia is een
bruisende en swingende bewegingsvorm voor lichaam en geest.  Het geeft
energie en ontspanning. Het vergroot je conditie,  je coördinatie en je
souplesse en het maakt je hoofd leeg.Het is een kans voor de beginner om (weer) vertrouwen te krijgen in het eigen lichaam en een kans voor de gevorderde om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Al dansend ervaar je de expressie van verschillende dansvormen, de kracht van gevechtstechnieken en de rust van de helende bewegingsvormen. De energie van oa moderne dans, taekwondo en yoga zijn voelbaar in de work-out van een uur.

De 52 basisbewegingen waaruit Nia is opgebouwd worden zo aangeboden dat ze eenvoudig aan te leren zijn en uitgebouwd worden naar meer complexe combinaties. Daardoor is iedere training weer een gevarieerd en dynamisch geheel, zodat plezier in bewegen -JOY OF MOVEMENT-  vooropstaat en je altijd op jouw manier  -YOUR BODIES WAY- beweegt.

Ik nodig je van harte uit om mee te dansen en Nia zelf  te ervaren op vrijdagochtend in de balletzaal van de Lèghe Polder in Beuningen van 10.30 tot 11.30u.
Voor meer informatie: [email protected] of  kijk op www.movewise.nl.