Boys B1 verliezen in de laatste minuut

De uitwedstrijd tegen koploper Fc OSS B1 heeft voor de Beuningse Boys B1 een wrange smaak achtergelaten.Eerste helft
De eerste helft waren de Boys erg tam en verdienden ze niet echt de drie punten.
Fc Oss was feller en wist dit om te zetten naar een 1-0 ruststand, alhoewel Beuningen ook hier toch had kunnen ingrijpen.

Tweede helft
Na de thee en wat doorgevoerde wissels, werd Beuningen wakker en begon feller de duels in te gaan om de bal te veroveren, wat al snel de 1-1 opleverde.
De Boys gingen door en bleven druk zetten op de helft van Fc Oss, maar ondanks de vele kansen ging de bal er niet in.
1 minuut voor het einde hadden de toeschouwers er al vrede mee, dat Beuningen met 1 punt naar huis zou gaan, alleen toen had Fc Oss nog 1 vrije trap te nemen en die vloog er natuurlijk in.
Eindstand 2-1 voor Fc Oss wat gezien de hele wedstrijd onverdiend was, maar dat is voetbal.

Bron: Photop.nl

yvbchzv8et5mynq01a2qwcy78