Aspiranten van NAS op weg naar herfstkampioenschap.

Beide aspiranten teams van NAS doen het erg goed.Tot nu zijn beide teams ongeslagen en op weg naar het kampioenschap.Aspiranten B en C
De aspiranten B speelden zaterdag thuis tegen Klimop.
NAS was duidelijk een maatje te groot en liep langzaam uit naar een mooie overwinning.
De wedstrijd eindigde in een 8-1 overwinning.
De NAS doelpunten werden gescoord door Kim (4x), Ylse (3x) en Nienke.

De aspiranten C wonnen met 6-2 van Sporting St.

Pupillen D1
De pupillen D1 speelden thuis tegen de Horst en ook hier ging het de 1e helft erg goed. NAS kwam op een 3-0 voorsprong, maar de Horst maakte het in de 2e helft nog spannend door 2 keer te scoren 3-2. NAS bleef rustig en scoorde de 4-2.
Hier werden de doelpunten gemaakt door Lissa (2x) en Esmee (2x).

Pupillen D2
De pupillen D2 speelden in Millingen tegen Odio.
Odio scoorde al heel snel de 1-0, maar Kirsty benutte een strafworp en zo werd het 1-1. Voor de rust kreeg Odio de meeste kansen en Lisa maakte de 4-2 met een doorloopbal.
Na de rust kreeg NAS meer aanvalskansen, Enna scoorde met een strafworp, Sterre met een doorloopbal , maar ook Odio scoorde nog en zo werd de eindstand 8-4.

Junioren

De junioren speelden in Overasselt tegen ONA.
In de 1e helft was het een gelijk opgaande strijd waarbij ONA wel scoorde en NAS de kansen niet benutte. De ruststand was 2-0. Na de rust bleef ONA de partij met de betere afronding en dus verloor NAS met 7-2.