Fleur Lelieveld plaats zich voor NKT Judo

Waza Sports is een jonge en enthousiaste judoschool in Weurt, waar gezelligheid en saamhorigheid een belangrijk aspect is. Fleur is een van de wedstrijdjudoka’s, die afgelopen weekend zo succesvol presteerde.Zaterdag 21 september heeft Fleur in Ede deelgenomen aan het Districtkampioenschap Dames en Heren Senioren.

Vanwege haar drukke studie was de voorbereiding verre van optimaal, dus ging ze zonder hoge verwachtingen, maar met volle inzet de mat op.
Door een klein foutje verloor ze helaas haar eerste partij, maar in de herkansingsronde wist ze zich met mooie punten terug te knokken tot een welverdiende derde plaats.
De nummers 1 t/m 4 van ieder district plaatsen zich voor het  NKT (Nationaal Kwalificatie Toernooi), dat op 5 oktober in Eindhoven wordt gehouden.
De zes beste van het NKT plaatsen zich vervolgens voor de Nederlandse Kampioenschappen.

Judo in Weurt
Ben je op zoek naar een nieuwe sport of wil je de draad weer oppakken, kom dan eens langs voor een gratis proefles judo bij Waza Sports in Weurt.
We starten dit seizoen op de donderdag vanaf 17:00 uur en hopen in de loop van het seizoen ook op de maandag te kunnen starten.

U kunt bij Waza sports terecht voor Stoeigym vanaf 3 jaar, Judo vanaf 5 jaar en Zelfverdediging vanaf 10 jaar.

Ook verzorgen wij clinics op locatie bijv. scholen of kinderfeestjes.
Voor verdere info kijk op www.wazasports.nl of neem contact op met Thijs Koenders 06-46136318 of via [email protected]