Wedstrijd van de gemiste kansen.

Zondag stond er de wedstrijd Orion tegen Beuningse Boys op de rol, beide ploegen hebben 1 wedstrijd gewonnen en 1 verloren.Beide clubs zijn vol ambitie en willen graag bovenin meedraaien.Eerste helft
Beuningse Boys begint goed aan de wedstrijd ondanks dat er zes basisspelers afwezig zijn vanwege blessures. Het aanvallende vermogen van de Boys mag er zijn met de terugkeer van Patrick van Leeuwe en Sam Niland.
Het eerste kwartier heeft keeper Tim van Lierop met drie goede reddingen een groot aandeel in het spel. Na ruim 20 minuten krijgt Beuningen een corner die genomen wordt door Perrin Muller. Die schiet de bal richting de tweede paal waar Tim van Bon helemaal vrij staat en deze kan de bal snoeihard inkoppen, 0-1.

Hierna wordt Orion wat feller en maakt ook steeds meer kleine overtredinkjes.
Zo krijgt Patrick van Leeuwe een flinke douw in de rug en als dank daarvoor ook nog een gele kaart!!. De vrije trap die hieruit volgt wordt genomen door Tim van Bon, maar helaas knalt deze de bal hard op de lat en gaat vervolgens uit.

Tweede helft
De 2e helft begint zoals de eerste eindigt en even later is er een afstandschot van Beuningse Boys. De bal gaat via de onderkant lat naar beneden….en of de bal over de lijn is geweest…. we zullen het nooit weten.
Even later schiet de keeper van Orion de bal uit en klinkt er een fluitsignaal… de scheidsrechter heeft gezien dat doelverdediger de bal nog in zijn handen heeft gehad buiten het zestien meter gebied en trekt resoluut de rode kaart voor hem.

Zo moet Orion met 10 man verder, maar het lijkt vanaf dat moment dat niet Orion maar Beuningse Boys met tien man speelt. De Boys laten zich steeds verder terugdringen en komen steeds verder in het nauw.

Gelukkig voor Beuningse Boys wordt er niet al te veel blessuretijd bijgetrokken en zo nemen we dan toch de volle drie punten mee naar Beuningen.

Aanstaande zondag speelt Beuningse Boys thuis om 14:30 tegen SCH op sportpark de Ooigraaf.