Teams NAS spelen met wisselend resultaat

De teams van NAS speelden deze week hun wedstrijden. Er werden verschillende resultaten behaald.Recreanten
Beide recreanten teams wonnen woensdag hun wedstrijd.
NAS 1 won met overtuiging in Groesbeek tegen het altijd lastige De Horst met 8-4.
NAS 2 speelde thuis tegen Quick up. Het aanvalsvak maakte de doelpunten, maar lieten ze ook allemaal door. NAS won uiteindelijk toch met 7-3.
Sabine en Antoinette scoorden ieder 3 keer en Doke scoorde haar 1e buiten doelpunt.

Pupillen D1
De pupillen D1 speelden in Kekerdom tegen Klimop.
Het was een spannende wedstrijd.
NAS wist al snel in de 1e helft te scoren. Esmee maakte de 0-1 en ook in de 2e helft was het Esmee die scoorde 0-2.
Later scoorde Klimop nog de 1-2, maar NAS neemt toch de punten mee naar huis.

Pupillen D2
De pupillen D2 zijn strijdend ten onder gegaan tegen de oudere meiden van SDDL
Er werd met 12-0 verloren.

Aspiranten B
De aspiranten B speelden thuis tegen Fortuna.
De
dames van NAS hadden 1 punt nodig om in de race te blijven voor het
kampioenschap. Maar Fortuna kon bij winst ook kampioen worden dus werd
het een spannende wedstrijd. Het team van NAS was erg gespannen. Dat
leidde tot slordig spel en veel balverlies. Fortuna opende de score maar
Anouk maakte met een afstandsschot gelijk.
Toch pakte Fortuna weer de voorsprong, maar net na de rust rondde Kim een mooie aanval af met een doorloopbal 2-2.
Fortuna scoorde meteen de 2-3, maar daarna ging de NAS verdediging op slot.
NAS kreeg veel kansen in de aanval, maar de bal wilde er niet in.
Er werd hard gewerkt, maar het zat dit keer niet mee.
NAS verliest van Fortuna en dus kan Fortuna de volgende week kampioen worden.
NAS gaat zich in de zaalcompetitie revancheren.

Aspiranten C
De aspiranten C speelden in Landhorst tegen Ajola.
NAS begon sterk met veel balbezit, maar het duurde zeker 10 minuten voordat de score geopend werd met een doorloopbal.
NAS bleef geconcentreerd doorspelen en scoorde nog 4 keer voor de rust.

Ook na de rust bleef NAS goed overleggen in de aanval en kwamen er vele kansen. Uiteindelijk wint NAS met 2-10.
Nog 2 wedstrijden winnen en dit team is herfstkampioen.
De doelpunten werden gescoord door Danique (3x), Jolien, Fleur (3x), Elise, Maureen en Dian.

Junioren
De junioren speelden in Nifrtik tegen Playing Girls.
Het was een leuke wedstrijd met af en toe goede acties, de inzet was super maar ook hier ontbrak het aan het afmaken van de kansen.
Het werd 6-4. Voor NAS scoorden Robin en Lisan (3x).

NAS 1
Zondag speelde NAS 1 tegen De Eendracht uit Liessel.
Een mooie wedstrijd met veel kansen en veel gemiste ballen.
NAS kwam op een 1-0 voorsprong door een afstandschot van Ylona.
Maar De Eendracht wist de achterstand om te buigen naar en 1-2 voorsprong.
Maar nog voor de rust maakte Lisanne voor  NAS gelijk.

Na de rust bleef het spel op en neer gaan en kwam NAS op een voorsprong van 3-2  door een mooi aanval goed afgerond door Ylona. Dit was ook de eindstand.