Beuningse Boys wint opnieuw met 3-0.

Nadat vorige week de thuiswedstrijd tegen SCH in een overwinning eindigde stond er afgelopen zondag wederom een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer was het uit Arnhem afkomstige SML de tegenstander. Een ploeg die tot nu toe pas 2 punten behaald heeft.Eerste helft (2-0)
De Boys kregen van de trainer de opdracht mee om vroeg druk te zetten.
Dit leidt dan ook binnen 2 minuten tot een 1-0 voorsprong als Patrick van Leeuwe na een mooie aanval de keeper omspeelt en eenvoudig de bal binnen kan tikken.

De eerste helft is Beuningse Boys heer en meester en krijgt dan ook de meeste kansen. Helaas wordt daar slordig mee omgesprongen en blijft de 1-0 op het bord staan.
Toch wordt het voor de rust nog 2-0 voor Beuningse Boys als Glenn Muller zijn broer Perrin Muller bedient en deze de bal binnen kan schieten.
De 2-0 is tevens ook de ruststand.

Tweede helft (3-0)
In de tweede helft is het spel van beide kanten zeer bedroevend.
Er wordt over en weer veel balverlies geleden de kansen zijn ook zeer schaars.
De grootste kans is voor SML, maar verdediger Rob van Loon komt keeper Tim van Lierop te hulp en schiet de bal net voor de doellijn weg.

Het slotakkoord is voor De Boys als Sam Niland op onreglementaire wijze neergelegd wordt in het strafschopgebied.
Glenn Muller weet de penalty raak te schieten en zo de eindstand op 3-0 te brengen.

Zo weet Beuningse Boys voor de vierde keer op rij te winnen en ook voor de vierde keer de nul te houden.
Door deze overwinning staat Beuningse Boys samen met DIO’30 op een gedeelde 2e plaats.

Zondag gaat Beuningse Boys op bezoek bij ONA’53.
De aftrap in Wageningen is om 14.00 uur.

Tekst: Niels Eggenhuizen
Foto’s: Paul Eggenhuizen