Goede resultaten NAS

De teams van NAS speelden deze week weer hun wedstrijden. De aspiranten B wonnen met overtuigende cijfers. Voor de Aspiranten C1 wordt de volgende wedstrijd belangrijk.Verder werd er gestreden om de JO Klaassen bokaal in het koppelschiet-toernooi.Recreanten
Woensdag speelden beide recreantenteams hun wedstrijden thuis.
NAS 2 speelden tegen Wako en won vrij simpel met 8-1.
De doelpunten werden gescoord door  Diana (2x), Anita (2x), Astrid, Sabine, Petra en Bianca.

NAS 1 had het duidelijk moeilijk tegen Quick up.
In de1e helft keek NAS tegen een 1-3 achterstand aan maar na de rust maakte NAS de kansen af. Het werd gelijk en zelfs  NAS kwam op een 4-3 voorsprong, maar nu maakte Quick up gelijk. Debby scoorde de winnende 5-4 na een mooie aanval.

Junioren
Zaterdag speelden de junioren thuis tegen Fortuna. Het was een gelijk opgaande wedstrijd. Met een groot verschil Fortuna rondde de kansen af en NAS liet teveel kansen liggen waardoor Fortuna wint met 3-5.

Aspiranten B
De aspiranten B speelden in Demen tegen SDDL. De eerste kans voor SDDL is meteen raak maar meteen scoort NAS de gelijkmaker. NAS was duidelijk sterker maar in de 1e helft was de aanval te slordig met de bal en waren de ruimtes te klein.
Na de rust pakte de aanval de boel goed op en kwamen er mooi uitgespeelde kansen en werd er goed gescoord. NAS wint met 8-1, de doelpunten werden gemaakt door Michelle (3x), Merel (2x), Ylse (2x) en Kim.

Aspiranten C
De aspiranten C speelden tegen SVO. Een spannende wedstrijd want NAS C1 is de koploper. SVO bood goed tegenstand. NAS liet in het begin teveel kansen liggen.
NAS gaat de rust in met een 2-0 voorsprong door doelpunten van Danique en Emma.
Na de rust ging het gelijk op maar NAS liet zich verassen en zo kwam SVO gelijk.
Een 2-2 gelijkspel, volgende week gaat het erom spannen, als NAS C1 wint zijn ze herfstkampioen.

Koppelschiet-toernooi
Vrijdagavond was er bij NAS het koppelschiet-toernooi. Tijdens dit toernooi wordt er gestreden om de Jo Klaassen bokaal. In 4 poules werden er door 22 koppels gestreden.

De eerste plaats is voor  Anita en Lynn van den Berg, die in de finale te sterk zijn voor Jouri en Maendy Kuipers, die de tweede plaats behalen. De 3e plaats is er voor Antoinette en Iris Noevers en als 4e zijn geëindigd Nick en Robin Timmer.