Doe mee aan Nederlandse Techniek Kampioenschappen bij vv Ewijk

Foto:

De beste voetballers ter wereld kunnen allemaal een man uitspelen. Soms
wel een heel rijtje achter elkaar. Daarom vindt iedereen ze ook zo goed
en zijn ze populair. We gaan jou ook leren hoe je dat doet. Je leert
iemand uitspelen met een mooie passeerbeweging zoals bijvoorbeeld een
schaar, een overstap of een schijntrap (Cruijff-beweging).Er zijn nog meerdere bewegingen die je nu misschien nog niet kent, maar straks wel kunt gebruiken om iemand te passeren. We spelen op die dag natuurlijk ook verschillende soorten partijtjes. hier kun je alles wat je hebt geleerd direct laten zien. We helpen je de acties en bewegingen in het echte voetbal te gebruiken.

Je krijgt ook nog van alles:

Naast de hele dag nieuwe trainingsvormen aanleren ga je bovendien naar huis met:
  • Een Moves & Skills voetbalshirt
  • Een Moves & Skills voetbal
  • Een Moves & Skills medaille
  • Een Moves & Skills techniekdiploma
  • Een actueel “GOAL” voetbalmagazine

Natuurlijk moet je tijdens zo’n lange dag ook goed eten en drinken. De club zorgt voor een sportieve en gezonde lunch en drinken. Je hoeft dus helemaal geen eten en drinken mee te nemen.

Het NTK vindt plaats op woensdag 16 Oktober 2013 op het sportcomplex Blatenplak van
vv Ewijk
te Ewijk. Aanvang 10.00 uur.

Inschrijven
vv Ewijk nodigt je hierbij uit om aan dit evenement mee te doen. Om je in te schrijven voor het evenement ga je naar de website www.moves-skills.nl.

Winnaars naar landelijke finaledag
De winnaars van de NTK bij vv Ewijk worden uitgenodigd om op 27 oktober 2013 naar de grote landelijke finaledag te komen. De uiteindelijke landelijke winnaars worden daar
nogmaals in het zonnetje gezet en ontvangen van ons niet alleen de winnaarsbeker maar
ook fantastische prijzen.

Deze hoofdprijzen worden uitgereikt door bekende Nederlandse sporters en genodigden uit het buitenland. (o.v.b.). Wil je meer weten over het NTK-2013? Kijk voor informatie en aanmelden op de website www.moves-skills.nl. Er staan daar ook leuke video’s.

Schrijf je snel in want iedereen van 6 t/m 14 jaar kan meedoen (dus ook als je niet bij
vv Ewijk voetbalt). Er zijn slechts 100 plekken beschikbaar en vol = vol!

nkvoetbal-poster


Over NTK

De Nederlandse Techniek Kampioenschap voetbal is gebaseerd op de visie van René Meulensteen en staat garant voor kwaliteit, uitstraling en bovenal succes. Door middel van zijn unieke opleidingsmodel en trainingsmethodiek zal iedere jeugdspeler op zijn of haar niveau een beter rendement kunnen halen. De visie is om de kinderen eerst de baas te laten worden over de bal d.m.v. coördinatie en voetenwerk, vervolgens aanleren om de 1 tegen 1 situatie te domineren middels diverse technische bewegingen om zo het verschil te creëren in de wedstrijd.

Dit heeft René Meulensteen ook jarenlang bewezen bij de Jeugd-Academy van Manchester United en later ook bij het 1ste elftal onder leiding van Sir Alex Ferguson. Alle voetballers die door René zijn getraind waren vol lof over zijn trainingen en aanpak ‘to become a better and bigger player’. Voetbalorganisatie Sportpartners werkt al heel lang samen met René en heeft het genoegen om zijn visie uit te mogen werken tot een uniek concept; ‘Het Nederlandse Techniek Kampioenschap voetbal’.