MHCB Heren 1 laten het liggen tegen de onderste

Heren 1 van MHCB mocht afgelopen zondag thuis spelen tegen Eelde heren 1 die stijf onderaan stonden.Eerste helft (1-1)
Onder nieuwe leiding en met wat hulp van een paar A1 jongens begonnen de heren goed aan de eerste helft. Paal, lat, onderkant lat, elke stuk hout van het doel werd geraakt behalve de plank of het net. Een kans of 6 a 7 waren nodig om er dan toch 1 in het net te krijgen, alleen liet Eelde het hier niet bij zitten en scoorde al vrij snel de gelijkmaker waardoor de ruststand op 1-1 kwam.

Tweede helft (2-2)
Het begin van de tweede helft had Beuningen het spel beter onder controle maar het was toch Eelde die een prachtig doelpunt scoorde en bleef daarna een ware plaaggeest voor MHCB. Eelde kwam zelfs nog een paar keer alleen voor de goal, maar vergat te scoren. Pas vlak voor het eind wist MHCB de keeper te omspelen via een prachtige solo en deze af te ronden met een leep backhand schot waardoor de eindstand op 2-2 kwam.

Hierdoor bleef de schade nog beperkt en maar zakt MHCB wel terug naar de middenmoot.

Bron: Photop.nl