Nu opgeven voor Beuningse Tafeltenniskampioenschappen

Foto:

Op zondag 17 november aanstaande organiseert de Beuningse Tafeltennisvereniging TCB de Beuningse tafeltenniskampioenschappen. Dit jaar is het de 34e maal dat deze kampioenschappen worden gehouden. Het is een tafeltennistoernooi waarbij naast de geoefende speler, ook deelname mogelijk is voor de recreatieve speler.Aan het toernooi kan worden deelgenomen door meisjes en jongens, dames en heren uit de gemeente Beuningen en omgeving, leden van de Maas en Waalse Tafeltennisbond, verenigingen uit de regio die zijn aangesloten bij de Nederlandse Tafeltennisbond en verenigingen van de Nijmeegse Bedrijfstafeltennisfederatie.
De organisatoren streven weer naar een deelnemersveld van ongeveer 200 meisjes, jongens, dames en heren. De minimale leeftijd voor deelname is 9 jaar.
 
Zowel de junioren als de senioren zijn verdeeld in diverse klassen van speelsterkte en er wordt middels het meerkampsysteem gespeeld op ruim dertig tafels. Het toernooi gaat van start met plaatsingsrondes. Hierna gaan de sterksten door naar de winnaarsronde en de overigen naar de verliezersronde.
 
De kampioenschappen worden gehouden in sporthal de Tinnegieter en beginnen om 9.00 uur. De diverse finales starten om 15.30 uur en zullen tot ongeveer 17.30 uur duren.
Voor opgave en informatie kunt u een e-mailbericht sturen naar [email protected] of contact opnemen met Hans Crans, tel. 024-6773145 of Jan van Elst tel. 024-3567049