Eindelijk winst voor Boys B1

Afgelopen zaterdag mochten de Beuningse Boys B1 naar Veenendaal, voor de wedstrijd tegen GVVV B1.Op het prachtige complex van GVVV, traden de spelers aan op het hoofdveld, waar het herfstzonnetje er nog schepje bovenop deed, voor de perfecte voetbalomstandigheden.Eerste helft (0-0)
De Rood Witten gingen meteen sterk van start en waren het eerste half uur zeker de betere, ondanks dat de keeper van Beuningen toch nog 2 keer moest ingrijpen.
Gescoord werd er de eerste helft niet en de laatste 10 minuten waren van beide kanten nogal rommelig, dus keek iedereen uit naar de rust.

Tweede helft (0-2)
De Boys kwamen na de rust goed uit de startblokken en met wat extra snelheid voorin,
wisten ze nu wel het net van GVVV te raken met de verdiende 0-1.
Beuningen bleef goed counteren en GVVV werd niet echt meer gevaarlijk, waardoor het wachten was op de 0-2. Die kwam vrij snel na een snelle spelhervatting en dus werd ook deze counter keurig afgerond 0-2.