Brilstand tevens eindstand Beuningse Boys tegen Echteld.

Beuningse Boys en Echteld kruisten afgelopen zondag de degens in Beuningen voor hun onderlinge wedstrijd. Echteld staat 2e van onder met 2 punten en Beuningse Boys staat op een gedeelde 2e plaats met DIO’30.Eerste helft (0-0)
In het begin gaat de wedstrijd op en neer en zijn er kansen voor beide teams.
Maar beide keepers staan hun mannetje en houden hun doel schoon.
De grootste kans is voor Echteld maar keeper Tim van Lierop weet knap de bal te verwerken tot corner.

Beuningen krijgt 2 mogelijkheden maar Perrin Muller en Patrick van Leeuwe stuiten op de doelman. Ook speelt de harde wind beide teams parten.

Tweede helft (0-0)
Na de rust is het Beuningen dat ontsnapt aan een achterstand als Echteld een enorme kans krijgt maar deze verprutst.
Na zeven minuten in de 2e helft krijgt Beuningen weer een kans maar opnieuw treft Patrick van leeuwe de Echteldse doelman.

Het spel golft op en neer en een doelpunt hangt dan ook in de lucht maar het lijkt wel of de bal er niet in wilt. Bijna is het Echteld dat met de zege aan de haal gaat maar een bal beland pardoes op de paal en de rebound is voor keeper Tim van Lierop.

Zo eindigt de wedstrijd zoals ze begon met 0-0.
Ook concurrenten Hatert en DIO’30 spelen gelijk en dus veranderd er aan de kop van de stand weinig. Wel is SCH Beuningse Boys gepasseerd in de stand vanwege een beter doelsaldo.

Zondag staat de uitwedstrijd tegen Groesbeekse Boys op het programma.