Gezocht: zangers en zangeressen

Altijd al een keer met een live band willen zingen? Pak je kans want op 5
november aanstaande verloot Radio Totaal in het radioprogramma Rock and
Roll Radio de kans om met 30EUROLIVE in een miniconcert te zingen.Rock and Roll Radio van Radio Totaal is uitgeroepen tot hèt Radiopodium voor coverbands en bands met eigen werk in Nederland. Iedere dinsdag treedt in dit 2uur durende programma een band op. Op 5 november organiseert het bekende radioprogramma The Voice of Rock and Roll Radio en kunnen 10 zangers of zangeressen zich inschrijven voor deelname. Net als in het TV programma is er een voorronde en battle. Uiteindelijk is 1 kandidaat de winnaar en zingt een miniconcert met 30EUROLIVE.

30EUROLIVE is een van de bekendste coverbands van Nederland en speelt meerdere keren per week in feesttenten. De 3 koppige band bracht al 4 succesvolle eigen nummers uit. In deze regio kennen we 30EUROLIVE van hun spectaculaire optredens tijdens de Vierdaagsefeesten op Koningsplein en Molenstraat.

Opgeven kan tot en met maandag 4 november via www.radiototaal.fm. Hier staan ook uitgelegd wat er van de kandidaten verwacht word. Voor de voorrondes neemt iedere kandidaat zijn eigen orkestband mee.